Economia Social i Solidària

Fomentem i enfortim organitzacions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidària

La programació s'ha vist afectada atès el moment d'excepcionalitat en relació la COVID-19. Més informació aquí. Consulteu els serveis i activitats disponibles per a projectes i organitzacions d'ESS a la pàgina principal.

Des de l'àrea d'Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa fomentem i enfortim les iniciatives emprenedores, entitats i empreses de l'àmbit de l'Economia Social i Solidària de la ciutat (cooperativisme, tercer sector, associacions, economies col·laboratives del procomú, economies comunitàries...). És per això que oferim acompanyament i formació especialitzada tant als nostres equipaments centrals com a diversos barris de la ciutat. També impulsem altres actuacions per fomentar l'Economia Social i Solidària a la ciutat. Si vols més informació sobre les nostres línies d'actuació clica aquí.

És per això que hem desenvolupat un seguit de recursos per enfortir i consolidar les organitzacions de l’àmbit de l’Economia Social i Solidaria.

Formació

Tallers i càpsules en línia per millorar en aspectes concrets, enfortir i consolidar les organitzacions de l'Economia Social i Solidària. 

Consulteu el programa de formació de l'aula virtual i online a la secció d'aquesta pàgina "Formació relacionada". Trobareu primer les formacions en Economia Social i Solidària i, a sota, les d'Igualtat. Feu un cop d'ull també a les càpsules formatives dirigides a emprenedoria.

InnoBA, el Centre per a la innovació socioeconòmica

innoBA és l’equipament de Barcelona Activa que ofereix activitats, serveis especialitzats, recerca, formació i espais d'experimentació i incubació en l'àmbit de l’Economia Social i Solidària (ESS) i la Innovació Socioeconòmica. Ubicat a l'antic recinte de Can Jaumandreu, al barri de Provençals del Poblenou, l'equipament s’adreça tant a aquelles persones i organitzacions que volen tenir un primer contacte amb l'Economia Social i Solidària, com a les que ja tenen projectes en marxa. 

Per resoldre qualsevol dubte, adreceu les vostres consultes a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Programes i Serveis
Camí de la Solidesa
Camí de la Solidesa
La innoBAdora
La innoBAdora
Servei d'assessorament
Servei d'assessorament
RevESStim el tèxtil
RevESStim el tèxtil