Ruta de navegació

IMPULSEM EL QUE FAS

Ajuts de fins al 80% per fer créixer el teu projecte al barri - Convocatòria 2023

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, obre la setena convocatòria d'ajuts per finançar projectes que impulsin l'economia dels barris de la ciutat de Barcelona.

Es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l'emprenedoria i l'empresa, la dinamització de locals en planta baixa, la innovació socioeconòmica, l'ocupació de qualitat, el turisme responsable i sostenible, el consum responsable, els models agroalimentaris sostenibles i la logística de proximitat amb vehicles de zero emissions.

QUI POT PRESENTAR SOL·LICITUDS?

Podeu presentar sol·licituds tant persones físiques (veïns i veïnes de la ciutat), com jurídiques (associacions, fundacions, micro i petites empreses, cooperatives, persones autònomes, entre altres, amb seu social i/o delegació a la ciutat de Barcelona) que compleixin els requisits i condicions establerts en els documents de bases i convocatòria.

IMPORT DE LA SUBVENCIÓ

Podreu rebre fins al 80% del pressupost total del vostre projecte, amb un màxim de 40.000 euros d’import subvencionat. Excepcionalment, a la modalitat 1 l’import subvencionat màxim és de 20.000 euros per a l’obertura d’un negoci en planta baixa o de 6.000 euros per a negocis actius en planta baixa ubicats als barris de Pla de Barris (consulteu la convocatòria per saber quins són).

QUINS PROJECTES PODEN SER SUBVENCIONATS?

La convocatòria comprèn sis modalitats que volen impulsar projectes, nous o existents, que busquin millorar la situació socioeconòmica dels barris de la ciutat de Barcelona. Les modalitats de la present convocatòria són:

COM I QUAN SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ?

El termini de presentació de sol·licituds és del 28 de març a l'11 de maig de 2023, ambdós inclosos.

Qualsevol sol·licitud presentada fora d’aquest termini no serà admesa a tràmit.

Heu de presentar la vostra sol·licitud per internet, a través del Portal de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona.

MÉS INFORMACIÓ

  • Consulta els documents i accessos que t’oferim en el lateral d’aquesta pàgina.
  • En cas d'incidències en la tramitació telemàtica de sol·licituds, cal que:
    • reviseu el contingut de la Guia de Tramitació Telemàtica (que trobeu al lateral d'aquesta pàgina) i, en cas de persistir,
    • contacteu amb el servei d'atenció del Portal de Tràmits a través de l’enllaç que apareix a la pantalla durant la tramitació.