RevESStim el tèxtil

Programa de formacions per enfortir del sector tèxtil amb mirada d’ESS

Aquest és el vostre programa si sou una organització que es dedica al sector tèxtil que voleu avançar cap a la viabilitat econòmica reforçant les àrees que més necessiteu com les estratègies de comercialització i màrqueting, o els sistemes de gestió financera o bé la incorporació de noves tendències pel que fa a l’economia circular i sostenibilitat en l’àmbit del tèxtil.

Us oferim formacions en temàtiques ben diverses i complementàries per enfortir els vostres projectes socioeconòmics i organitzacions. Són 6 mòduls formatius que funcionen per separat de 18 hores cadascun, adaptats al moment en què es troba la vostra iniciativa tèxtil, en un estadi més incipient en quan a activitat o bé en un estadi amb més trajectòria econòmica. Les sessions són de matí o de tarda i inclouen una part teoricopràctica i una part d’assessorament.

La formació modular forma part d’un seguit d’accions resultat de l’Exploració del sector tèxtil amb mirada d’Economia Social i Solidària a Barcelona que es va realitzar el 2018.

Quina temàtica necessiteu reforçar més?

 

Oferta formativa

Per a més informació sobre la nostra oferta formativa i serveis en l'Economia Social i Solidària cliqueu aquí.

Informació d'interès
Informació d'interès