ECONOMIA DIGITAL

 

El sector de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) és un dels sectors clau de Barcelona i de Catalunya, per ell mateix, i per l’impacte que suposa per la millora de la competitivitat, i un millor aprofitament de les TIC per part de les empreses. 

Catalunya concentra una quarta part del total d’empreses TIC d’Espanya. El nucli de l’activitat TIC a Catalunya, i a Barcelona, se sustenta sobre la base del teixit de petites i mitjanes empreses orientades a oferir serveis TIC i desenvolupar programari de qualitat.

Dins del sector de les TIC, cada cop despunta amb més força el subsector de la mobilitat, i més concretament, el d'aquelles empreses que desenvolupen solucions mòbils. Aquest és un fenomen, que, sens dubte, s'ha vist reforçat per les polítiques públiques que impulsen la creació d'un potent sector tecnològic a Catalunya i molt especialment per la consecució de la Mobile World Capital per a Barcelona, que posiciona la ciutat i el país com a centre mundial de les telecomunicacions mòbils.

ENTITATS I ACTIUS EMPRESARIALS
Mobile World Capital
Mobile World Capital
CTECNO
CTECNO
Eurecat
Eurecat
Barcelona Tech City
Barcelona Tech City
Edutech Clúster
Edutech Clúster
22@network
22@network