Impulsem el que fas

 
Tens projectes per activar l'economia dels barris de Barcelona? Nova edició del Programa de Subvencions "Impulsem el que fas"!
L’any 2017 l’Ajuntament de Barcelona va posar en marxa la primera edició del programa de subvencions per a l’impuls socioeconòmic del territori, “Impulsem el que fas”.
 
Mitjançant una concurrència competitiva de 400 propostes, es van aprovar 99 projectes en els àmbits de l’ocupació, l’emprenedoria, l’empresa, les economies comunitàries i la innovació social i digital. La bona acceptació del programa ha portat a preparar una nova edició que sortirà durant aquest 2018.
 
Sessions informatives Impulsem el que fas 2018
Si creus que tens un projecte que podràs presentar a la nova convocatòria o vols informar-te sobre les modalitats previstes, calendaris, procediments, etc., ja pots apuntar-te a les sessions informatives que hem programat en tots els districtes.
Servei d'acompanyament personalitzat
També oferirem un servei d’acompanyament personalitzat per aquells projectes que ho sol·licitin i es valori la seva idoneïtat per presentar-se a la convocatòria. Més informació a les sessions informatives.
 
 
 
 
Documents d'interès
Documents d'interès