IMPULSEM EL QUE FAS

Ajuts de fins el 80% per a projectes que activen l'economia dels barris - Convocatòria 2020

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, obre la quarta convocatòria d'ajuts per finançar projectes que impulsin l'economia dels barris.

Es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l'emprenedoria i l'empresa, la innovació socioeconòmica, l'ocupació, la innovació social i digital, el turisme responsable i els models agroalimentaris sostenibles i el consum responsable.

 

 

QUI S'HI POT PRESENTAR?

Us hi podeu presentar tant persones físiques com jurídiques: associacions, fundacions, micro i petites empreses, cooperatives, persones autònomes, etc.

IMPORT DE LA SUBVENCIÓ

Podreu rebre fins al 80% del pressupost total del vostre projecte, amb un màxim de 40.000 euros d’import subvencionat.

QUINS PROJECTES PODEN SER SUBVENCIONATS?

La convocatòria comprèn sis modalitats que volen impulsar projectes, nous o existents, que busquin millorar la situació socioeconòmica dels districtes o barris de la ciutat a través de diferents tipus d'accions:

  • Modalitat 1. Empresa al territori
  • Modalitat 2. Innovació socioeconòmica i Economia Social i Solidària en sectors estratègics
  • Modalitat 3. Foment de l'ocupació de qualitat al territori 
  • Modalitat 4. Innovació social digital als territoris
  • Modalitat 5. Turisme responsable i sostenible
  • Modalitat 6. Models agroalimentaris sostenibles i consum responsable

En properes dates us informarem d'una modificació de la convocatòria que suposarà una ampliació del pressupost disponible, així com que els projectes presentats hauran de tenir en compte, entre els seus objectius, l'abordatge de les conseqüències econòmiques de la Covid-19.

COM I QUAN CAL SOL·LICITAR LA SUBVENCIÓ?

Ja pots començar a preparar el teu projecte fent servir els documents de presentació de sol·licituds penjats en aquesta pàgina. El RD 537/2020, de 22 de maig, aixeca la suspensió de terminis per a la presentació de projectes a subvencionar a partir del proper dimarts 2 de juny de 2020.

El període de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals, a través del Portal de Tràmits. - https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20170001261

 

MÉS INFORMACIÓ:

Enviant un missatge amb l'assumpte 'web Impulsem el que fas 2020' a l'adreça proximitat@barcelonactiva.cat 

Iniciant la sol·licitud del Servei d’assessorament des d’aquest enllaç (fins a l’exhauriment de les hores disponibles del Servei).

 

Consulta la convocatòria de 2017, aquí.

Consulta la convocatòria de 2018, aquí.

Consulta la convocatòria de 2019, aquí.