Assesorament a empreses, persones autònomes i organitzacions d'ESS

Suport per diagnosticar i definir accions de millora en diferents àmbits de la gestió empresarial

Acompanyem en la consolidació i el creixement de petites empreses, persones treballadores autònomes i comerços i organitzacions d'Economia Social i Solidària, considerant les seves necessitats específiques.

Serveis

Aquest servei dona accés als següents recursos actius d'assessorament especialitzat i personalitzat:

Assessorament en gestió i estratègia empresarial

Aquest servei ofereix a les empreses i persones treballadores autònomes orientació i recolzament en la millora de la seva activitat, ja sigui en aspectes concrets de la gestió empresarial (temes comercials, econòmics, financers, recursos humans, logística...), o perquè estiguin interessades en processos més generals de reflexió estratègica.

+ Més informació

Assessorament en digitalització de microempreses i persones treballadores autònomes

Aquest servei permet millorar el grau de digitalització de les empreses a nivell de presència online, màrqueting i venda online, i processos de gestió.

+ Més informació

Assessorament en economia social i solidària

Aquest servei ofereix informació i acompanyament per a començar un projecte en el marc de l’Economia Social i Solidària, o millorar-ne un d'existent. Inclou formació, ajuts econòmics i assessorament en temes jurídics, finançament, comunicació, o gestió i organització d’equips, entre d'altres.

+ Més informació

Assessorament per la igualtat

Aquest servei inclou assessorament personalitzat i activitats formatives per ajudar les empreses i entitats a adoptar mesures adreçades a evitar qualsevol tipus de discriminació laboral entre homes i dones.

+ Més informació