Assessorament sobre Economia Social i Solidària

Acompanyament en el desenvolupament i enfortiment dels projectes i organitzacions d’ESS

Si formeu part d’un projecte o una organització d’Economia Social i Solidària, aquest servei us interessa.

Oferim assessorament especialitzat i personalitzat pel desenvolupament i/o enfortiment del vostre projecte d’Economia Social i Solidària (ESS).

El servei va dirigit a organitzacions amb impacte social positiu que posen les necessitats de les persones al centre, que treballen amb valors participatius, i que siguin o vulguin esdevenir formes jurídiques amb gobernança col·lectiva. Tindràs una persona assessora del teu projecte i acompanyament expert en:

· Finançament
· Digitalització 
· Màrqueting i comunicació
· Models de gestió
· Organització interna: resolució de conflictes, cures de l'equip, etc.
· Organització del treball i les tasques
· Ajudes econòmiques
· Informació jurídica i fiscal
· Cóm mesurar el teu impacte

I molt més!

Dins d’aquest servei oferim també un assessoremant en redefiniciò estratética, creat per impulsar la vostra activitat en el context post COVID-19: Plans de Reactivació Empresarial Rethinking per organitzacions de l’ESS.

Cóm funciona el servei?

Un cop demaneu el servei us trucarem per assegurar que el tipus d'assessorament que necessiteu és l'especialitzat en Economia Social i Solidària i per concertar una primera reunió de diagnosi on ens expliqueu les vostres necessitats. Ara mateix les reunions son virtuals (tot i que, si per qualsevol motiu no us és operatiu, es buscaran altres opcions).  A continuació, s’establirà un pla de treball per assolir els vostres objectius amb els acompanyaments experts i formacions que siguin necessàries. 

Doneu una ullada al vídeo on altres usuàries expliquen en què consisteix un procés d’assessorament i com els ha ajudat clicant aquí

Sol·licita el Servei

Pots sol·licitar el servei a través del formulari "Demana el servei" que trobas a continuació. Crea un usuari i selecciona l'opció "Servei d'Assessorament en Economia Social i Solidària" en el desplegable. 

Si sou una iniciativa del sector de les cures o tèxtil tenim línies  d’assessorament sectorials especialitzades. En aquest cas, podeu contactar directament a través del correu innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat