Camí de la solidesa

Programa d'acompanyament i enfortiment d'organitzacions d'Economia Social i Solidària gestionades i liderades per dones.

Si sou una empresa o entitat d'Economia Social i Solidària, formada principalment per dones i necessiteu un impuls per millorar la vostra estratègia i consolidar-vos, aquest és el vostre programa!

El Programa, que contempla formació especialitzada i sobretot acompanyament individualitzat, ha tingut ja quatre edicions.

 

Què us oferim?

En aquesta IV edició d’El Camí de la Solidesa, s'han ofert eines, idees i recursos per ajudar a enfortir les organitzacions i millorar la seva gestió amb formació pràctica i vivencial (40 hores), on poden participar diferents persones de l’entitat o empresa, al voltant de 4 àmbits clau:

  • Persones
  • Estratègia
  • Viabilitat econòmica i financera
  • Comunicació.

Com a novetat, aquest any s'ha treballat en l’assoliment d’una fita concreta com un pla estratègic, el desenvolupament d’una línia d’activitat nova, un pla de comunicació, una campanya de micromecenatge, un pla de participació, o una transformació de forma jurídica, etc.

Les organitzacions participants han rebut l'acompanyament d'una persona que ha guiat l’organització al llarg del programa amb tutories presencials amb participació de l’equip de Barcelona Activa, espais que fomenten la intercooperació i acompanyaments individualitzats.

El programa ofereix continuïtat amb el Servei d'assessorament especialitzat en ESS de Barcelona Activa.

Aquest Programa incorpora la perspectiva i els valors de les #AltresEconomies

I Premis als millors projectes treballats i presentats 

El 9 d'abril s'ha fet entrega dels premis als millors projectes treballats i presentats en el programa Camí de la solidesa per part de les organitzacions participants. Les guanyadores han estat Associació 9 Món, Acompanyant Migjorn, Velvet BCN sccl i Professors Particulars TDAH.

Podeu consultar la informació més detallada en el programa adjuntat en aquesta mateixa pàgina.

Oferta formativa ESS

Per a més informació sobre la nostra oferta formativa i serveis en l'Economia Social i Solidària cliqueu aquí

Programa IV Edició Camí de la solidesa
Programa IV Edició Camí de la solidesa